fbpx

Vinn en utbildning!

Nu när vi är så illa tvungna att hålla avstånd till varandra är det viktigt att fortsätta utvecklas. Att läsa Vardagspsykologi 2.0 på distans är både roligt och välgörande. Dessutom är det en perfekt förberedelse om du senare tänkt läsa till certifierad samtalsterapeut eller hälsocoach. Nu kan du vinna distansutbildningen!

Tävla och vinn!
– Gilla och dela inlägget som finns på Facebook.
– Mejla en motivering till varför just du ska vinna. Hur du ska använda kunskaperna och teknikerna och gärna lite om dig själv också, om du vill. Mejla till info@e-universitetet.se.
– Kursstart är omgående och vi vill se ditt bidrag senast den 27 maj.

Vardagspsykologi 2.0
Distansutbildningen Vardagspsykologi 2.0 vänder sig till dig som vill växa som människa och samtidigt trivas så som du är. Vi har fem platser tillgängliga (á 995 kr) och du kan vinna en av dem. Läs mer om Vardagspsykologi 2.0.

2 thoughts on “Vinn en utbildning!

 • 19 maj, 2020 at 18:51
  Permalink

  Jag jobbar idag som undersköterska i ett resursen. Jag har 27 st arbetsplatser som jag kan bokas på. Hemtjänst, avdelning och LSS. Känner att jag vill pröva något annat, känner mig lite utnyttjad för att jag är flexibel. Det väntas ofta med att boka mig för “gud förbjude” kanske är någon annan grupp som behöver hjälp.

  Reply
 • 19 maj, 2020 at 21:57
  Permalink

  Utbränd hjärna och låg stresströskel gör att jag har svårt att fixa vardag, skulle så gärna vilja vinna denna utbildning.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *