AVBETALNING

Avbetalning är ett praktiskt sätt för att skaffa sig nya erfarenheter och kunskaper. Nu kan du nämligen läsa Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa på nätet från 399 kr i månaden när du köper utbildningen via CDON.

Väljer du alternativet att betala 400 kr i månaden skjuter vi till mellanskillnaden så att månadskostnaden blir 399 kr.

Du kan även välja att betala av snabbare. Till exempel med 887 kr/mån. Då blir skillnaden inte så stor gentemot om du beställt utbildningen direkt hos oss. Du ser alternativen i samband med att du gör beställningen på CDON:s hemsida som du når här.

Vill du istället läsa Certifierad hälsocoach med e-hälsa kan du göra det från 238 kr i månaden! Klicka här.

Kortare avbetalning

Du kan också köpa utbildningarna direkt här hos oss och avbetala i fyra månader (Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa) respektive två månader* (Certifierad hälsocoach med e-hälsa). Ange i så fall att du vill avbetala i samband med att du köper utbildningen. Sedan mejlar vi en faktura till dig i pdf-format.

Mejla till info@e-universitetet.se om du vill ha mer information eller fråga något speciellt. Det är också hit du skriver när du vill köpa utbildningen på avbetalning hos oss.

Nästa kursstart är 15 december. Varmt välkommen!

PS Vi fick en förfrågan om det där med “Förr 76 500 kr”. Det finns en text här på sidan som ger bakgrunden till att det tidigare var ett så högt pris på utbildningen. Här får du alla fakta.

*Första delbetalning blir 3 000 kr.