fbpx

AVBETALNING

Bli terapeut på avbetalning

Avbetalning är ett praktiskt sätt för att skaffa sig nya erfarenheter och kunskaper. Nu kan du nämligen läsa Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa på nätet från ca 400 kr/mån när du köper utbildningen via CDON.

Du kan även välja att betala av snabbare. Till exempel med 887 kr/mån. Då blir skillnaden inte så stor gentemot om du beställt utbildningen direkt hos oss. Du ser alternativen i samband med att du gör beställningen på CDON:s hemsida som du når här.

Vill du istället läsa Certifierad hälsocoach med e-hälsa kan du göra det från 238 kr i månaden! Klicka här.

När du genomfört beställningen hos CDON får vi automatiskt ett mejl från dem med dina uppgifter. Du behöver alltså inte göra något mer. Lite senare, beroende på när du anmält dig, får du så ett mejl från oss med dina inloggningsuppgifter.

Kortare avbetalning

Du kan också köpa utbildningarna direkt här på hemsidan och avbetala i fyra månader (Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa) respektive två månader* (Certifierad hälsocoach med e-hälsa). Ange i så fall att du vill avbetala i samband med att du köper utbildningen. Sedan mejlar vi en faktura till dig i pdf-format.

Mejla till  om du vill ha mer information eller fråga något speciellt. Det är också hit du skriver när du vill avbetala en utbildning som du köpt hos oss.

OBS! När du vill avbetala hos oss tillkommer en administrativ avgift: 500 kr (3-4 betalningar) respektive 250 kr kr (2 betalningar).

Nästa kursstart är den 27 juni. Varmt välkommen!

PS Ibland frågas det om det där med “Förr 76 500 kr”. Det finns en text här på hemsidan som ger bakgrunden till att det tidigare var ett så högt pris på utbildningen. Här får du alla fakta.

Hjälp med finansiering

Det är inte ovanligt att deltagare på samtalsterapeut- och hälsocoachutbildningarna får hjälp med finansiering av sin arbetsgivare eller fackförening. Det händer också att Försäkringskassan, trygghetsråd, omställningsfonder m fl hjälper till. Mejla så berättar vi mer: 

*Första betalning blir 3 250 kr.