Certifierad hälsocoach med e-hälsa™

Klicka och gå till varukorgen. Pris inklusive moms:

5 495 kr
hälsocoach
Texter och övningar i 111-sid e-bok ingår i utbildningen - går fint att läsa i mobil eller platta. Eller skriva ut. Läs gärna kursplanen.

Vill du hjälpa andra och dig själv till bättre hälsa och ett sundare liv? Nu kan du läsa till certifierad hälsocoach via nätet och bland annat stötta klienter med (väl) höga prestationskrav på fritid och arbete.

Under 24 veckor får du filmer, e-bok, övningar, praktiska exempel och massor med motivation och inspiration. Utbildningen går helt via nätet och du bestämmer själv när och hur mycket du ska studera. Detta gäller såväl för uppgifter som du löser på egen hand som när du arbetar tillsammans med din grupp.

Gruppen, ja. Du samarbetar med tre fyra andra deltagare som du har möten med via Skype. Ni arbetar och utvecklas tillsammans samtidigt som ni har mycket roligt. Två handledningar ingår också. Idén är att det ska fungera att genomföra utbildningen samtidigt som du arbetar heltid men du får räkna med att lägga ett par tre timmar i veckan på studierna.

När du senare arbetar med egna klienter, också via Skype, följer du samma metodik som under utbildningen.

Så blir du certifierad hälsocoach med e-hälsa

Ur innehållet: Uppnå ett etiskt och professionellt förhållningssätt; Etablera coaching-överenskommelsen; Etablera förtroende och intimitet; Coaching-närvaro; Aktivt lyssnande; Kraftfulla frågor, Direkt kommunikation; Skapa medvetenhet; Kickstarta ditt coachprogram; Planera handlingar och sätta mål; Hantera framsteg och ansvarstagande etc.

Utbildningen följer de 11 kärnkompetenser som stipulerats av ICF (International Coach Federation). Du ser innehållet månad för månad i kursplanen.

En viktig del i det hela är som sagt att du kan sköta ett heltidsarbete parallellt med studierna. Att deltagarna har olika yrkesbakgrund men ett gemensamt intresse gör samarbetet i triaden så mycket roligare. Jo, vi ser gärna att du har åtminstone ett par års arbetslivserfarenhet oavsett bransch eller syssla.

Observera att vi inte tar upp något om kost och träning. Vi arbetar enbart med psykologiska tekniker som skapar och upprätthåller motivation.

När vi tidigare utbildade hälsocoacher i traditionell konferensmiljö var priset betydligt högre. Faktiskt kostade det då 36 000 kr att bli certifierad hälsocoach då. Det var ju så mycket som skulle täckas: lokalhyror, resor och föreläsare till exempel.

Idag har vi samlat all kunskap på nätet och då går det att arbeta betydligt mer ekonomiskt:

Pris 5 495 kr (inkl moms). Läs om möjligheterna till del- och avbetalning samt att få hjälp med finansiering..

Nästa utbildning startar den 20 december. Mejla gärna till info@e-universitetet.se om det är något du undrar över.

Jo, distansavtalslagen gäller med 14 dagars ångerrätt räknat från dagen då du anmälde dig till utbildningen. Läs mer om vad som gäller vid köp hos oss inklusive GDPR.