fbpx

Bli provklient gratis?

Du som är nyfiken på att läsa Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa men är lite osäker på om det passar dig – prova på gratis genom att vara provklient.

Då samarbetar du med en blivande samtalsterapeut och får tillgång till mycket av materialet. Utan kostnad!

När du går in som provklient samarbetar du med en blivande samtalsterapeut under tio veckor. Roligt, lärorikt och kostnadsfritt.

Detta går du och din samtalsterapeut igenom under tio veckor:

  1. Ni gör din uppmärksamhetsprofil. Du lär dig ge, ta, be om och avvisa uppmärksamhet. Positiv och negativ.
  2. Nu skriver ett kontrakt er emellan. Det visar vad ni vill uppnå under de tio veckor ni arbetar tillsammans. Observera att målet för samtalsterapin kan revideras under resans gång.
  3. Ni tittar på dina olika jagtillstånd i ett egogram. Hur du uppför dig i olika situationer och om du alltid beter dig som en vuxen eller ibland hamnar i barn- och föräldertillstånd.
  4. Ni skapar en trigger. Helt enkelt ett sätt att påminna dig själv om olika viktiga saker. Till exempel att du duger precis så som du är.
  5. Ni gör din livslinje för att se hur tidigare upplevelser påverkar dig än idag.
  6. Ni övar balansterapi så att du hittar nya sätt att hantera gamla och nya problem.
  7. Ni arbetar med din livsposition i OK-hagen. Helst ska du känna att både du och andra är OK – men det är inte alltid så lätt.
  8. Ni skapar ditt livshjul och tar en titt på hur nöjd du är med olika delar av resan vi kallar livet.
  9. Ni sätter samman ett antal affirmationer. Små ord och meningar som gör stor inverkan på humöret och lusten att anta ännu en utmaning.
  10. Kontakt med det undermedvetna. Det handlar om effektiv mental träning.

Som du märker är det ett rätt omfattande program som du och din blivande samtalsterapeut går igenom. Och ja, det kräver en del arbete. Men räkna med spännande resultat och många intressanta, roliga, diskussioner. Dessutom bestämmer ni själva när ni ska ha era möten och på vilken plattform. Teams, Zoom och Messenger är vanligast.

Vill du anmäla dig som provklient gör du det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *