fbpx

“Måste man vara perfekt?”

“Måste man vara perfekt?”

Under utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa genomgår deltagarna tre lärarledda handledningar. Här övar du precis som när ni har de vanliga mötena i triaden (gruppen).

Det betyder att ni kör tre terapeutsamtal så att alla i triaden får vara både terapeut, klient och observatör.

“Övningen jag fick vid vårt första handledarsamtal* hjälpte mig jättemycket. (Om ni inte minns så handlade det om att jag var dålig på tennis och att det störde mig. Jag skulle ju vara så perfekt.) Igår började jag nämligen på en teaterkurs och kunde då njuta fullt ut av sammanhanget istället för att känna att jag hela tiden måste prestera på topp. Det var underbart! :D”

Stort tack från Johanna Fessé

*Vid handledningen får du som blivande samtalsterapeut som sagt även agera klient och då får den som är samtalsterapeut just då utmana och driva på dig efter bästa förmåga med hjälp av våra verktyg. Resultatet brukar bli mycket spännande.

När Johanna agerade klient ville hon prata om sina prestationskrav och få hjälp med att acceptera att hon inte kan vara bäst på allt. Inte alltid så lätt. Men här kom hon själv på att man faktiskt inte måste vara perfekt.

Vilken härlig känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *