fbpx

Psykologi till vardags

Psykologi till vardags

Kanske har du också funderat på varför saker och ting i livet egentligen blir som de blir. Finns det möjligen en orsak till att just du hamnar i vissa situationer? Psykologi till vardags, skulle man kunna kalla detta.

Det är just om detta som övningarna, texterna och filmerna i diplomutbildningen Vardagspsykologi 2.0 handlar.

Under tio veckor tittar du på hur vi människor agerar tillsammans med andra och hur vi omedvetet ber om en viss sorts bemötande från andra.

Du får hjälp att lära känna dig själv och ditt samspel med andra. Hantera konflikter och jobbiga situationer och ta kommandot över ditt liv istället för att försöka vara andra till lags.

Du får också lära dig att skriva ett kontrakt med dig själv, att se när du agerar på känslor och när du agerar baserat på erfarenhet. Dessutom tittar vi på hur du frigör dig från upplevelsen av att sitta fast i livet. Och mycket, mycket mer.

Som ett slutprov skickar du in ditt kontrakt till oss. När vi tittat på det postar vi ett diplom till dig. Se det som ett litet bevis på att du tagit tag i saker som stör dig i livet och ett styrkebesked om att du är på rätt väg.

Du kan också läsa utbildningen tillsammans med en blivande samtalsterapeut och det alldeles gratis! I så fall ska du mejla oss och berätta att du vill bli provklient. Du kan läsa mer om det på länken ovan. Observera att du inte får något diplom eller liknande när du varit provklient.

2 reaktion på “Psykologi till vardags

 • 11 september, 2016 kl. 08:52
  Permalink

  Hej!
  Vad är det behörighetskravet?

  Svara
  • 12 september, 2016 kl. 08:58
   Permalink

   Hej! Vi har inga formella krav på din bakgrund. Däremot krävs ett brinnande intresse för människor och våra relationer och hur vi kan utveckla dem. Såväl i Samtalsterapeut. som i Hälsocoach. samarbetar du med två likasinnade via Skype. Det är jätteroligt! Vänliga hälsningar Olof Neergaard

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *