fbpx

“Valuta för varje öre!”

“Jag är sååå tacksam och mycket glad över att utbildningen finns tillgänglig till detta pris. Jag har fått valuta för varje öre. Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och ”hur jag ska hålla mig lycklig” Jag har fått otroligt många verktyg och jag har fram för allt lärt mig hur och när jag ska använda dem. Min bild av mina medmänniskor har ändrats. Jag har fått möjlighet att prova på yrket och jag har förstått att jag har förutsättningarna att bli en uppskattad och välrenommerad samtalsterapeut vilket stämmer överens med mitt mål. Jag har lärt känna mina triadkompisar och fått nya vänner.”

Att arbeta med min provklient

“Jag fick uppleva tre tillfällen då provklienten fick aha-moments. Det var så otroligt härligt när vårt samtal med min frågeställning ledde fram till att hon verkligen började äga sin nya kunskap. Det var stort för henne och för mig. Jag känner mig stolt för vad vi tillsammans åstadkommit under terapitiden.

Sophie Andersson, Olofström

Värdefull utbildning

e-Utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa går helt via nätet. När du anmält dig placeras du i en grupp tillsammans med två, tre eller fyra andra personer som du har möten med på Skype.

Ni hörs av ett par gånger i månaden och går igenom månadens övningar samt övar samtal med varandra. Du växlar mellan att vara terapeut, klient och observatör. Passa på att njuta av den sistnämnda rollen. Den är mycket lärorik och som terapeut har man sällan eller aldrig möjlighet att lyssna på andra.

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa är till för dig som vill vill växa som människa och samtidigt hjälpa andra med deras problematik eller utmaning. Du får en grund för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement till det du gör idag genom att arbeta med samtal. Det kan också vara så att du går utbildningen för att bli bättre på det gör idag – till exempel för att känna dig tryggare i samspelet med dina kollegor.

Efter månad sju arbetar du med en egen provklient. Det är en person som i stort sett mår bra men som kanske har ett problem eller en utmaning* man vill diskutera med någon man inte känner sedan tidigare. Med en blivande samtalsterapeut.

Under arbetet med provklienten använder du etablerade verktyg från kbt och transaktionsanalysen i ett separat program som vi kallar Vardagspsykologi. Detta brukar ge spännande insikter – både för provklienten och för dig som blivande samtalsterapeut.

Läs gärna mer om Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa.

*Alla utmaningar går att bearbeta så länge de bygger på äkta känslor. OBS! Vi utbildar för friskvård. Det handlar inte om att arbeta med samtal för att hantera psykisk sjukdom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *