fbpx

Sen anmälan till utbildning?

Sen anmälan till utbildning?

Det är samma sak varje gång, inför en ny kursstart är det alltid flera som frågar om man kan vänta lite med att skicka in sin anmälan till utbildningen hos oss. “Det är så mycket på gång nu.” Därför svarar vi oftast JA!

Vi vet att många väljer mellan flera olika utbildningar, man har nya utmaningar på jobbet. Eller så är man kanske på väg ut på en resa just när vi kör igång… Därför är vi flexibla. Vi kör ju Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa samt Certifierad hälsocoach med e-hälsa med sex kursstarter per år.

För att göra det så enkelt som möjligt godkänner vi att du anmäler dig upp till tre dagar efter att utbildningen börjat. (Alltså, startar vi den 15 går det bra att anmäla sig t o m den 18.) Den första veckan är det alltid mycket att läsa in och det gör du på egen hand.

Därefter sätter vi samman arbetsgrupperna och skickar ut namnen till deltagarna. Då går det absolut inte att komma med längre.

Det blir onödigt krångligt om en färdig grupp helt plötsligt ska ha fler, eller färre, deltagare fast man redan lärt känna varandra och kommit igång med arbetet.

Väntar du så länge med att skicka anmälan till utbildningen säger vi istället: välkommen nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *