fbpx

“Det känns underbart!”

“Det känns underbart!”

Det var ett underbart svar som stack ut lite extra när vi frågade deltagare som gått klart e-utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa om man ville hjälpa oss med en sak*. Det är faktiskt så fint att vi, med benäget tillstånd, publicerar det här.
Tack,
Men just nu har jag så mycket att ta hand om… Nämligen MIG SJÄLV! Den här utbildningen gav mig en ny syn på livet… Och det känns helt enkelt bara underbart!
Tacksam
Jolanta Pettersson
*Vår fråga gällde om man ville gå in och stötta ett par grupper som läser utbildningen idag. Och jo, det var det flera som ville även om Jolanta hade lite annat att tänka på just då 🙂

Mer om utbildningen

Jolanta var en av de första som började på e-utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa när vi körde igång den på nätet under sensommaren 2015. Vi placerade henne i en triad tillsammans med Marie och Magdalena som hon samarbetade med via Skype.

Senare när vi hade lärarledd handledning körde Jolanta, Marie och Magdalena terapisamtal på varandra. Då turades de om att agera terapeut, klient och observatör. Två lärare var också med och lyssnade och observerade.

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa är till för dig som vill vill växa som människa och samtidigt hjälpa andra med deras problematik eller utmaning. Du får en grund för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement till det du gör idag.

Under utbildningen arbetar du också med en egen provklient. Det är en person som i stort sett mår bra men som kanske har ett problem eller en utmaning man vill diskutera med någon man inte känner sedan tidigare. Med en blivande samtalsterapeut.

Under arbetet med provklienten använder du etablerade verktyg från kbt och transaktionsanalys i ett eget program som vi kallar Vardagspsykologi. Detta brukar ge spännande insikter – både för provklienten och för dig som blivande samtalsterapeut.

Visst låter det spännande?! Läs gärna mer om Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *