fbpx

“Från djupet av mitt hjärta…”

Så här säger en glad deltagare om vår distansutbildning Certifierad hälsocoach med e-hälsa:

“För min del kom denna utbildning helt rätt i tiden, då jag behöver lägga om mina tjänster i företaget på grund av problem i kroppen, där diskbråck och begynnande artros hindrar mig från att behålla mina behandlingar som massör och healer. 

Jag har fått nya vänner i mina triadkompisar och vi har haft stort utbyte av våra återkommande möten näst intill varje vecka sedan vi startade kursen.
Att kursen är på distans är toppen. Hjärtligt tack för det. 

Lättläst kursmaterial. Trevligt att detta ledde till ett välkommet certifikat i något jag önskar erbjuda som tjänst.

Jag gillade verkligen denna möjlighet att få chans att utföra coachning och sedan få professionell feedback tillbaka. Dessa möten gav så mycket att det är nog egentligen det bästa med hela kursen om jag tänker efter. Att få tips längs vägen är viktigt då vi sedan var ensamma på triadmötena mellan coachmöte ett och två.

Från djupet av mitt hjärta, tack för den här tiden!”

Vänligen Camilla Wengelin, Stråtjära

Mer om utbildningen

Certifierad hälsocoach med e-hälsa är en flexibel utbildning för dig som vill hjälpa andra och dig själv till bättre hälsa och ett sundare liv genom att skapa och bibehålla motivation. Eller så vill man kanske bli mer effektiv i sin träning. Perfekt för dig som letar efter de psykologiska pusselbitarna som hjälper klienter att komma och igång och sedan hålla ångan upp.

Under 24 veckor får du filmer, e-bok, övningar, praktiska exempel och massor med just motivation och inspiration. Utbildningen går helt via nätet och du bestämmer själv när och hur mycket du ska studera. Detta gäller såväl för uppgifterna som du löser på egen hand som när du arbetar tillsammans med dina dina tre eller fyra kamrater som du samarbetar med på Skype.

Vid två tillfällen har du också lärarledd handledning på Skype. Efter den sista är det dags för certifiering.

Visst låter det roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *