fbpx

Bli terapeut på avbetalning

Bli terapeut på avbetalning

Många som hör av sig och vill läsa till samtalsterapeut, till hälsocoach eller till e-terapeut mot sockerberoende frågar om det här med avbetalning. Och jo, nu kan du faktiskt komma ner i endast ett par hundralappar per månad. Det är bara att gå in på CDON. Gissa om vi är stolta över att vara det första utbildningsinstitutet som får sälja via Nordens största varuhus.

Här är länkarna till respektive utbildning hos CDON: Samtalsterapeut; Hälsocoach; Sockerberoende.

Kortare avbetalning

Du kan också köpa utbildningarna direkt här hos oss och avbetala i fyra månader (Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa) respektive två månader (Certifierad hälsocoach med e-hälsa) månader*. Ange i så fall att du vill avbetala i samband med att du köper utbildningen. Sedan mejlar vi en faktura till dig i pdf-format.

Mejla till  om du vill ha mer information eller fråga något speciellt. Det är också hit du skriver när du vill köpa utbildningen på avbetalning hos oss.

PS Vi fick en förfrågan om det där med “Förr 76 500 kr”. Det finns en text här på sidan som ger bakgrunden till att det tidigare var ett så högt pris på utbildningen. Här får du alla fakta.

*Första delbetalning blir 3 000 kr. 

2 reaktion på “Bli terapeut på avbetalning

 • 13 juli, 2016 kl. 14:13
  Permalink

  Jag är intresserad av utb till samtalsterapeut men osäker på att det fungerar att läsa och samtidigt arbeta heltid, hur mycket tid / månad beräknar ni till studierna?

  Svara
  • 13 juli, 2016 kl. 15:12
   Permalink

   Hej Gunilla! Så fint att höra av dig. Jo, tanken är det ska fungera att arbeta heltid samtidigt med studierna vilket också i stort sett alla nuvarande, och tidigare, deltagare gör. Räkna med att lägga ett par timmar i veckan men kom ihåg att du bestämmer själv när du ska studera. Det enda du behöver tänka på är att komma överens med dina triadkamrater när ni ska höras på Skype. Bästa hälsningar Olof Neergaard

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *