fbpx

“Stolt för första gången i mitt liv”

Nyblivna samtalsterapeuten Marianne skrev ett brev till oss. Brevet handlar om att för första gången är hon stolt hon över en genomförd utbildning. Det är så fint att du också gärna får läsa det.

“Mina tankar om utbildningen”

“Det har verkligen varit en spännande resa. Arbetet med mina klienter var helt fantastiskt. Tillsammans bäddade vi omsorgsfullt för den väg som skulle leda dom till deras mål. Och dom nådde verkligen ända fram.

Min personliga utveckling har nått höga höjder under den här tiden. Är för första gången i mitt liv stolt över den prestation jag har genomfört när det gäller utbildning.

Har skapat de bästa förutsättningarna för att utvecklas vidare i min roll som samtalsterapeut.

Tack till Er: Heléne, Olof och Eva-Lotta”,

Marianne Lundgren, Gävle

Mer om utbildningen

Marianne har genomfört e-utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa. Den går helt via nätet och vi placerade henne i en triad tillsammans med Judy och Mia som hon samarbetade med via Skype.

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa är till för dig som vill vill växa som människa och samtidigt hjälpa andra med deras problematik eller utmaning. Du får en grund för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement till det du gör idag.

Som Marianne nämner ovan, arbetar du också med en egen provklient. Det är en person som i stort sett mår bra men som kanske har ett problem eller en utmaning man vill diskutera med någon man inte känner sedan tidigare. Med en blivande samtalsterapeut.

Under arbetet med provklienten använder du etablerade verktyg från kbt och transaktionsanalysen i ett eget program som vi kallar Vardagspsykologi. Detta brukar ge spännande insikter – både för provklienten och för dig som blivande samtalsterapeut.

Läs gärna mer om Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *