Betald utbildning?

En del av dem som studerar hos oss behöver inte betala. Inte själva i alla fall. Det är nämligen inte helt ovanligt att arbetsgivare, fackförbund eller någon form av trygghetsfond står för kostnaden.

Det sistnämnda gäller förstås bara om man är eller riskerar att bli arbetslös. Då kan det ofta vara aktuellt med en betald utbildning.

Om det här låter intressant för dig brukar en bra start vara att visa utbildningens kursplan för den som håller i pengarna och ska betala. Ja, han eller hon som ska bedöma vilken nytta du kan ha av att gå utbildningen.

Innan du tar kontakt är det klokt att själv fundera på varför du vill bli bättre på det här med samtal. Kanske vill du hjälpa andra att hitta motivation och verkligen göra det de säger att de ska göra. Som att hålla igång sin träning.

Eller är det kanske så att du själv vill lägga en grund för bättre samarbete på jobbet och hitta verktyg för att nå fram till dina kolleger. Som du ser finns det egentligen inga gränser för vad som går att uppnå med hjälp av samtal.

Observera att allt vi lär ut handlar om samtal för motivation, friskvård och förebyggande arbete. Det rör sig inte om arbete med psykisk ohälsa.

Vet du någon som kan vara förtjänt av en betald utbildning och därför borde se någon av våra kursplaner? Du hämtar dem här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *