fbpx

Läs till gamla priset!

Det händer överallt i samhället just nu och vi kan inte längre stå emot. Javisst, det handlar om att allt blivit dyrare och det drabbar föstås även oss. Till hösten måste vi därför höja priserna på våra distansutbildningar online.

Det känns extra smärtsamt eftersom vi medvetet legat så lågt som möjligt ända sedan starten hösten 2015 för att ge så många som möjligt chans att läsa till samtalsterapeut eller hälsocoach eller på någon av våra andra distansutbildningar.

Men här är ett löfte till dig som är sugen på att studera online i höst. Om du anmäler dig under augusti månad slipper du prishöjningarna och kan t ex läsa till samtalsterapeut från 9995 kr inklusive moms. Det är faktiskt samma pris som för sju år sedan.

Väl mött!

Anmäl dig i augusti för lägre kursavgift. Den 1 september måste vi tyvärr höja priserna på våra distansutbildningar online.
Läs samtalsterapi den 29 augusti!

Distansutbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa är tänkt för dig som vill vill växa som människa och samtidigt hjälpa andra med deras utmaningar och hålls helt online. Det du lär dig fungerar lika bra för dig som samtalsterapeut i den fysiska verkligheten som via nätet.

Du får en grundutbildning för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement genom att arbeta med samtal. Det kan också vara så att du går utbildningen för att bli bättre på det du gör idag.

När du anmält dig placeras du i en grupp tillsammans med två, tre eller fyra andra personer som du har möten med t ex på Teams eller Zoom. Ni hörs av ett par tre gånger i månaden (eller oftare, om ni vill) och går igenom övningar samt övar samtal med varandra.

Du växlar mellan att vara terapeut, klient och observatör. Övningarna hämtar ni från e-boken som ingår och filmerna i månadsbreven. Du behöver alltså inte köpa någon ytterligare litteratur.

Passa på att njuta av den rollen som observatör. Det är mycket lärorikt att lyssna och som samtalsterapeut har du sällan eller aldrig möjlighet att höra hur andra jobbar.

Efter månad sju kommer du in på avsnittet med en egen provklient. Provklienten är en person som i stort sett mår bra men som kanske har en sak man vill diskutera med någon man inte känner sedan tidigare. Under arbetet med provklienten använder du etablerade verktyg från kbt och transaktionsanalys i ett separat program vi kallar Vardagspsykologi. Detta brukar ge spännande insikter – både för provklienten och för dig som blivande samtalsterapeut.

Upplägget ger dig full frihet att studera när du vill och har lust. De enda tider du behöver passa är dem ni kommer överens om i gruppen. Vi värdesätter arbetslivserfarenhet. Därför är vi noga med att du inte kommer direkt från skolan utan att du har hunnit uppleva en del innan du börjar hos oss. Det gör också att de flesta deltagare passerat de 30.

Utbildningen är också ett sätt att bygga nätverk. Både inom din egen grupp och i den sluta gruppen på Facebook för blivande och nuvarande samtalsterapeuter. Sugen på att vara med?

Nästa kursstart är den 29 augusti. Läs gärna mer om Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.