fbpx

Feedback från chef:

Feedback från chef: ”Vi fick omsätta modellerna och verktygen till vår egen vardag.” Individuell ledarutveckling med fokus på resultat  

Ambitiösa idrottare coachas och det gäller särskilt dem som ligger på topp. Chefer och ledare behöver också prestera på topp. Men varför gör inte fler som idrottarna

Du som har en ledande roll, ny eller erfaren, vi erbjuder ett skräddarsytt utvecklingsprogram på distans med just dina behov i fokus. Du får en kombination av verktyg anpassade till din verksamhet samt professionell coaching som ger dig stöd, utmaning och utveckling.

Programmet leds av våra dokumenterat skickliga ledarskapskonsulter med egen erfarenhet från ledande roller i näringslivet, i Sverige och internationellt.

För upplägg och kostnadsförslag vill vi först ha en personlig kontakt där vi diskuterar din roll. Sedan hjälps vi åt med att anpassa modeller och verktyg till just ditt ledarskap. Precis som vi gjort för så många andra chefer och ledare.

Om distansutbildningen Modernt ledarskap.
Klicka och läs mer om distansutbildningen Modernt ledarskap.

Modernt ledarskap

Programmet Modernt ledarskap fokuserar på helheten i ditt ledarskap. Vi arbetar med din personliga utveckling som chef och ledare. Övningar varvas med reflektioner och korta teoretiska pass med ledarskapsmodeller och konkreta verktyg du har nytta av i ditt dagliga arbete.

Under våra workshops på distans arbetar du antingen individuellt tillsammans med oss eller så möter du andra i liknande roller. Däremellan har du tillgång till övningar, filmer och annat relevant material.

Programmet ges helt på distans via Teams och löper under ca 10 månader. Programmet kan skräddarsys efter behov.

Programmet är uppdelat på två olika spår som anpassats efter din yrkesroll.

Du är…

1. Ny som chef. Du har personalansvar och har upp till två års erfarenhet i din roll som chef. Som sådan ställs du inför nya utmaningar och problemställningar samtidigt som din relation till övriga medarbetare förändras. Läs kursplanen nu.

2. Ledare men inte chef. Du har en ledande roll men har inte personalansvar. Du kan vara projektledare, teamleader, gruppledare eller på något annat sätt leda andra i arbetet. Läs kursplanen nu.

Läs mer om Modernt ledarskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.