Certifierad e-terapeut mot sockerberoende™

Klicka och gå till varukorgen. Pris inklusive moms:

2 995 kr

Klicka på bilden och få första övningen från e-boken! 

Är du också sockerberoende och kämpar mot det vita giftet? Den etablerade e-utbildningen Certifierad e-terapeut mot sockerberoende (närmare 200 har redan gått den) är uppdelad på tio veckor och är för dig som vill hjälpa andra med deras problematik. Eller kanske vill du bättre förstå och dämpa ditt eget sötsug.

Så blir du certifierad e-terapeut mot sockerberoende

Ur innehållet: Mitt kontrakt; Mental träning; Jag undviker; Detox; Matdagbok; Färgterapi; Dolda sockerfällor; Rörelseenergi; Slumpen är ingen tillfällighet; Att tillfriskna är en process – inte en händelse.

Certifierad e-terapeut mot sockerberoende ger dig en grund för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement till det du gör idag. Du studerar helt via nätet i samarbete med två kurskamrater och tar senare även in en egen provklient.

Testa gratis!

Är du osäker på om det verkligen finns verktyg som kan råda på ditt sötsug? Klicka på bilden härintill och ladda ner den första övningen från e-boken som hör till utbildningen. Den handlar om att skriva ett kontrakt med sig själv. En teknik som du sedan använder även på dina klienter och som faktiskt kan hjälpa dig med alla möjliga utmaningar i livet. Mycket nöje!

(Utbildningen är under revidering). Mejla gärna till info@e-universitetet.se om det är något du undrar över.

Jo, distansavtalslagen gäller med 14 dagars ångerrätt räknat från dagen då du anmälde dig till utbildningen. Läs mer om vad som gäller vid köp hos oss inklusive GDPR.